Ви є тут

Головна

Прізвище: Дубініна 

Ім'я: Антоніна 

По батькові: Анатоліївна

 

Посада: д.т.н., професор кафедри туристичного, готельного та ресторанного бізнесу

 

Обліковий запис науковця (ORCID): https://orcid.org/0000-0002-1241-4345 

Обліковий запис науковця (ResearcherID): AAZ-9760-2021

Scopus id: https://www.scopus.com/authid/detail.uri?authorId=57191832975

 

Google Scholar: https://scholar.google.com.ua/citations?user=OKlPFRIAAAAJ&hl=ru&citsig=A...

 

Освіта: вища

Харківський інститут громадського харчування, 1981 рік, Спеціальність «Технологія і організація громадського харчування», Інженер технолог

 
 
 
Дисертації:

Спец. 05.18.15 «Товарознавство харчових продуктів»; Дис. «Наукове обґрунтування формування споживних властивостей фортифікованих паст фруктів та овочів»

 

Наукові інтереси:

  • Товарознавство
  • Технологія продукції ресторанного господарства
  • Член спеціалізованої вченої ради Д 64.088.01 ХДУХТ із захисту кандидатських і докторських дисертацій
  • Член редколегії збірника наукових праць ХДУХТ «Прогресивна техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі»

  • Член редколегії збірника наукових праць «Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Технічні науки»

Дисципліни, які викладає:

  • Організація барної справи.
  • Технологія продукції ресторанного господарства
  • Товарознавство

Основні наукові роботи (публікації):

1. Dubinina A., Seliutina G., Letuta T., Shcherbakova T., Afanasieva V. Effect of the parameters of rhubarb and gooseberry treatment on the formation of color. Eastern-european journal of enterprise technologies. 2017. №6/11 (90). С. 66-71.

2. Lehnert S, Khomenko О, Dubinina A, Vinnikova V, Tatar L. Quality and safety of new blended oils. Food science and technology. 2019. № 13 (3). Р. 112-117.

3. Lehnert, S.O., Khomenko, O.O., Dubinina, A.A., Malyuk, L.P., Skyrda, O.Ye, Radchenko, A.E. Development of peanut quality criteria for determination of its rational Use. Science and  innovation. 2019. № 5 (2). Р. 27-37. 

4. Dubinina A., Letuta T., Shcherbakova T., Selyutina G., Afanasieva V., Yudicheva O.,  Kalashnyk O., Samoylenko A. Stabilization of natural colour in canned рерpеr. // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. 2018. № 6/11. Р. 15-20.

5. Патент на винахід № 122758, Україна, МПК А23В 7/154 (2006.01), А23В 7/16 (2006.01) Плівкове покриття для обробки плодів томатів перед зберіганням: /   Черевко О. І., Дубініна А. А., Летута Т. М., Ленерт С. О., Фролова Т. В., Хацкевич Ю. М., Татар Л. В. Колесник В. В.  № а201912138, заявл. 23.12.2019, опубл. 28.12.2020, Бюл. № 24/2020. 4 с.

6. Дубініна А.А.,Селютіна Г.А.,Летута Т.М., Скирда О.Є., Гапонцева О.В. Міжнародне технічне регулювання у структурно-логічних схемах: навч. посібник. – Х.: ХДУХТ, 2020. – 128 с. 

7. Інновації в готельному та ресторанному бізнесі: опорний конспект лекцій для студентів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», спеціалізація «Експертиза товарів та готельно-ресторанних послуг» / уклад.: А.А. Дубініна, А.Е. Радченко, О.О. Соколовська. Харків: ХДУХТ, 2018. 136 с.

8. Дубініна А.А., Попова Т.М. Сучасні методи ідентифікації та визначення фальсифікованих товарів: пакет комплексних контрольних завдань для перевірки знань студентів. - Харків: ХДУХТ, 2018. - 49 с.

Відзнаки та нагороди:

 

Рік початку діяльності в університеті: 2022 р.

Мови спілкування: українська

Контакти:

адреса: 69063, Україна, м.Запоріжжя, вул.Жуковського, 64, корпус 4.
аудиторія (кабінет): 385а
тел.: +380(61)76-98-403
e-mail: dubinina19381959@gmail.com
URL: